След дългата пауза от живота под светлините на прожекторите, актрисата Дженифър

...
След дългата пауза от живота под светлините на прожекторите, актрисата Дженифър
Коментари Харесай

Дженифър Лорънс: Навлизането в личния ми свят е травма за цял живот

След дългата пауза от живота под светлините на прожекторите, актрисата Дженифър Лорънс се завръща на екрана в дългоочакваната сатира „ Не поглеждай нагоре “. Във кино лентата Лорънс и Лео ди Каприо се превъплъщават в ролята на учени, които се пробват да предупредят човечеството, че голяма комета е напът да се сблъска със Земята и да унищожи живота на планетата. Продукцията ни дава обещание щедра доза добро въодушевление и опция да погледнем към Лорънс от един малко по-различен ъгъл и с усмивка да си напомним безспорния й гений.

До началото на 2018 година Лорънс беше една от най-добре платените актриси в света. Последните й четири кино лентата ( “Пасажери “, „ Майка “, “Червената лястовица ” и „ Х-Мен: Тъмния феникс “) обаче се оказаха бокс офис разочарования.

" Не давах всичко, на което бях способна " – споделя Лорънс пред Vanity Fair. Тъжно изказване от някой, който е изключително надарен, само че някъде по пътя просто си е дал сметка, че е изгубил основна част от себе си.

„ Мисля, че на всички им беше писнало от мен. Бях достигнала сериозен миг, в който не можех да направя нищо, както би трябвало да се направи. През по-голямата част от живота си се пробвах да угодя на всички. Работата ме накара да се усещам по този начин, като че ли никой не трябваше да ми се сърди. Тогава се замислих, че нито работата, нито кариерата са в положение да донесат мир в душата ми. "

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Vanity Fair (@vanityfair)

Продуцентката и най-хубава другарка на Лорънс от 13 години споделя: „ Славата имаше гибелен резултат върху креативния й дух, обърка вътрешния й компас. Затова тя избра да се отдръпне, което вероятно беше най-отговорният метод да отбрани гения си. Както и здравия си разсъдък. "

За времето, в което отсъства, Лорънс стига до извода, че желае да бъде по-благоразумна в изборите, които прави, да подбира внимателно думите, с които си служи, и по-малко да угажда на хората, колкото и мъчителна да й се струва подобна сдържаност.

Лорънс споделя за преживелица, която прекатурва гледната й точка за живота. През лятото на 2017 година тя се качва на частен аероплан в родния си град Луисвил, Кентъки, който лети за Ню Йорк. Актрисата си спомня, че чува мощен звук и налягането на въздуха в кабината внезапно се трансформира. Скоро на пасажерите е обявено, че единият от двата мотора е отказал, само че все пак могат да създадат безвредно спешно кацане единствено с единия. В този миг обаче нещо се обърква и пилотният екип губи и втория мотор.

„ Всички просто щяхме да умрем “, споделя Лорънс. „ Започнах да мисля за фамилията си. Молех се. Не към конкретен образ на Бог, с визията, за който израснах и който ме е предавал в прекалено много случаи. Помислих си: " О, боже, може би ще преживеем това. Ще бъде мъчително, само че може би ще оживеем. "

В този миг тя взема решение да се пошегува. „ Моля те, Господи, резервира косата ми невредима, в случай че оцелея. Обгърни ме в обятията си, апелирам те, не ме оставяй да оплешивея. “

Молитвите й са чути – самолетът се приземява в писта в Бъфало. Спасителните

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР